benz Options

Set your layout

Now using the default layout.

Test Vertical Rhythm?

Your Feedback is Welcome!

Email
Subject
Message
Hoeveel wielen heeft een motor??
Open/Close
You are here: Home WSFH Intro WSFH

Inlog Members

Open/Close

Info WSFH

Welkom op de website van WildStar Fan Holland (WSFH)

Wat is de WSFH?
De WSFH is opgericht op 6 december 2001. Deze Yamaha Star-motorclub is niets meer en niets minder dan een groep enthousiastelingen die graag op hun WildStar, Royal Star, DragStar of Midnight Star rijden. De WildStar is het best vertegenwoordigd binnen de club, daarnaast komen er ook steeds meer Midnight Stars bij.

 “Vrijheid blijheid” staat centraal binnen de club. Ondanks het “vrijheid blijheid”gevoel waar we als club groot mee zijn geworden, is het bestuur constant bezig om een duidelijke en strakke organisatie neer te zetten waarin men zich prettig voelt. Het doel dat we met de WSFH hebben, is naast een hoop lol hebben met elkaar en het delen van een fantastische hobby, om Star-riders de mogelijkheid te geven elkaar te ontmoeten tijdens treffens, ride-outs, clubactiviteiten, het bezoeken van Europese treffens van onze Star-broeders, en virtueel via onze website en ons forum.

Daarnaast willen we het rijden op Star-motoren promoten als een prettige en veilige hobby waar iedereen van moet kunnen genieten door verantwoord motorrijden. Verder vinden we het ook belangrijk het imago van het motorrijden te promoten door ons gedrag tijdens de ride-outs en door ons in te zetten voor een aantal goede doelen.

De WSFH is een zeer actieve club met jaarlijks vele activiteiten en bijeenkomsten; zie onze agenda. Maar, de WSFH is vooral een vriendenclub met collega-Star-riders die elkaar helpen bij verbouwingen aan de motor en urenlang kunnen lullen over hun fiets. Wat je doet of waar je vandaan komt, is niet belangrijk. Wat telt is onze gemeenschappelijke hobby, onze STAR-motor! De WSFH is medeoprichter van de SREU Star-riders Europe

Ook lid worden van deze fantastische club? Meld je dan aan via “Inschrijven WSFH”, onder de knop “WSFH”.

De laatste jaren is het ledenaantal aanzienlijk gegroeid. Een grote groep mensen vraagt ook een strakkere organisatie, zeker waar het gaat om het organiseren van treffens, ride-outs e.d., maar vooral ook wanneer het gaat over de veiligheid van onze leden, met name tijdens de ride-outs.

Vorig jaar is het bestuur uitgebreid om de taken beter te kunnen verdelen. Hoe groter de groep met leden werd, hoe meer werk er kwam; werk dat op de schouders terecht kwam van een kleine groep fanatieke leden. Hier kun je zien hoe de WSFH is georganiseerd en wie je kunt mailen wanneer je een specifieke vraag hebt.

Contact:
Voorzitter This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Ledenadministratie  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Bestuur This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Klik op de foto